tirsdag, mars 21

Bånn gass mellom granater og te-kopper

5 dager, 9 økter, gode kart, relevante utfordringer og barmark, hva mer kan en vårkåt o-løper ønske seg i slutten av Mars.
Selvfølgelig kunne man ønske seg at man kom hjem til barmark, men selv om det ikke skjedde var samlinga i London en suksess.

Etter litt innkjørings problemer fant jeg igjen tilbake til rytmen og o-teknikken satt også bra.
Vi brukte hovedsaklig kartene fra fjor årets WC runde, forholdsvis varierte kontinentale terreng der vi fikk trent på mange av de momentene som feks vil være viktige ved EM-testløpa.

Ellers så kan jeg absolutt anbefale området for trening, selv om noen ekstra momenter stilte krav til konsentrasjonen. Blant annet da vi "litt ulovlig" skulle trene i et militært skogs område og kom over noen fine granater på oppvarminga. Men så lett på tå som KOK gutta er i år var det ikke noe problem;-)
Den lokale Pizza Hut resturangen bød også opp til soft is spise konkuranse to kvelder på rad, men i den beinharde konkurransen fronta av Haugen og Høye fant jeg det best å stå over den.

Så glade,fornøyde, mer behendige og noen gram feitere kan vi nå glede oss til neste helgs Spring Cup i snø..KOK stiller med 5 herreløpere og et rimelig bra stafett lag.
Jeg har ikke løpt Spring Cup på 5 år, synes vanligvis at denne konkurransen kommer for tidlig i sesongen, (forholda viser vel at min innstilling egentlig er rett..),men med årets termin liste passet den bra inn. Det blir altså årets start skudd for konkurransene så det er bare å håpe at snøen drar seg vekk og at kvaliteten blir ok.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Kul layout du har fått deg. Ho må være flink ho som hjalpt deg med det.

mars 27, 2006  
Anonymous Anonym said...

Bubba eller bobba bobba bobba bubba bubba. Et fett egentlig !

Bobbu bobba !

april 03, 2006  

Legg inn en kommentar

<< Home